Riemua rapisevasta lelusta

Joulun kunniaksi koirallekin pukinkonttiin jotain hauskaa! Yhteiset leikit uusilla leluilla riemastuttavat varmasti monia koiria. Leluja pystyy askartelemaan helposti ja nopeasti myös itse. Tämän lelun valmistamiseen et tarvitse edes ompelukonetta! Lelun sisällä rapisee hauskasti tyhjä muovipullo.

Tarvikkeet

1 pörrösukka
1 puolen litran juomapullo pehmeästä muovista
pala fleeceä

Vaiheet

1. Leikkaa fleecestä suikaleita, joiden pituus on reilu 30 cm ja leveys esimeriksi 2-3 cm.
2. Valitse yksi suikale, jonka tule sitomaan sukan ympäri (kuvassa vihreä). Solmi muut suikaleet siihen kiinni houkuttaviksi koristehapsuiksi (kuvassa siniset). Yhteen aloitussuikaleseen kannattaa kiinnittää korkeintaan neljä-viisi koristesuikaletta, jotta solmun sukan ympärille saa riittävän tiukaksi. Jos haluat runsaasti hapsuja, voit tehdä kaksi samanlaista aloitussuikaletta.
3. Laita tyhjä pullo sukan sisään ja solmi koristeltu fleecesuikale tai useampi tiukasti sukan suu ympärille.
4. Leiki koirasi kanssa!Blogi- lelu

Yhdestä sukkaparista näpertää samalla vaivalla kaksi lelua. Huomioithan, ettei lelu välttämättä kestä hurjan rajua repimistä eikä sitä kannata jättä useimmille koirille yksin nakerrettavaksi.

Iloisia yhdessäolon hetkiä Jouluun!