Talven lyhytkurssit

Talven viikonloppuihin tarjolla lyhytkursseja agilityn esteosaamiseen ja vireenhallintaan sekä uutuutena hauska freestylen alkeiskurssi! Mahdollisuus myös yksäreihin. Ohjatut harjoitukset kerran kuussa: ke 6.1, la 27.2, su 13.3 ja la 2.4 (klo 10-15 välillä). Välissä ehdit treenaamaan itsenäisesti ja etenemään harjoittelussa. Kouluttajana Leena Inkilä. Kurssit järjestetään Riihimäellä lämpimässä hallissa Naurava Koira Agilityareenalla.

Alustava aikataulu ja kurssien hinnat. Ilmoitettuihin kellonaikoihin voi tulla muutoksia kun osallistujamäärät tarkentuvat.
– Esteosaajat / klo 11-13 / 130 € (sis. 2×2 luento)
– Kuumakallet kontrolliin / klo 13-14 / 90 €
– Freestylen alkeiskurssi / klo 14-15 / 90 €
– Yksäripaketti 2x 30 min / kellonajat sovitaan erikseen / 80 €
Hintoihin sis. ALV 24%

Lisätietoja sähköpostitse leena.inkila@gmail.com
Ilmoittautumislomake

Esteosaajat (kontaktit / 2×2 kepit / lähdöt)
Tässä ryhmässä voit harjoitella valintasi mukaan kontakteja (pysäytys- tai juoksukontaktit), 2×2 pujottelua tai lähtöjä. Voit valita korkeintaan kaksi aihetta. Huomioithan, että treenikertoja on vain neljä, joten tehokkaimmin edistyt, mikäli valitset vain yhden. Harjoitukset suunnitellaan aina koirakkokohtaisesti, joten kurssi sopii kaikentasoisille.

Kurssiin sisältyy tunnin luento pujottelun kouluttamisesta 2×2 menetelmällä (ke 6.1 klo 10-11). Treeniaikaa runsaasti: 3 koirakkoa / h. Ikärajat: kontaktit yli 9 kk (kokonaiset kontaktiesteet 12 kk), pujottelu 12 kk, lähdöt ei ikärajaa

Kuumakallet kontrolliin
Kurssilla harjoitellaan taitoja, joiden avulla agilitytreeneissä ja -kilpailuissa kuumenevan koiran kanssa selviää kiihdyttävissä ympäristöissä. Koko treeni-illan tai kisapäivän korkeassa vireessä oleva koira on usein lähdössä ylikierroksilla, eikä kykene tällöin suoriutumaan radalla osaamistasonsa mukaisesti. Pitkäkestoinen stressi rasittaa myös koiran elimistöä. Saat kurssilta työkaluja, joiden avulla yhteistyö koirasi kanssa pelaa jo rata-alueen ulkopuolella ja koiran kanssa on mukava astella yhdessä lähtöön. Kurssilla hyödynnetään mm. Control Unleashed -kirjan harjoituksia.

HUOM! Tämä kurssi on kerta kerralta etenevä kokonaisuus, jolle ei voi myydä yksittäisiä tuurauskertoja.

Freestylen alkeiskurssi
Pääset tutustumaan tällä kurssilla freestylen eli koiratanssin vapaaohjelman saloihin! Lajissa koirakko esittää erilaisista vapaavalintaisista tempuista koostuvan koreografian samalla musiikkia tulkiten. Tanssitaito tai edes -halu ei ole tarpeen! Kurssilla harjoitellaan pieni kouluttajan suunnittelema koreografia. Luvassa tempputreenejä ja muuta hauskaa :).
Laji sopii ihan kaikille koirille: yhteistyön alkeita pennuille, monipuolistamaan aktiivisen agilitykoiran harjoittelua tai vanhemman koiran virikkeeksi! Kurssi on oivaa jatkoa esimerkiksi temppukurssille. Hauskaa tekemistä kylmien talvipäivien iloksi!

Yksäripaketti 2x 30min
Paketti sisältää kaksi puolen tunnin yksäriä, jonka aiheen päätät sinä! Ne voivat liittyä esimerkiksi kontakteihin, esteopetuksen alkeisiin, vireenhallintaan tai vaikkapa käännösten harjoitteluun. Laita rohkeasti viestiä, jos sinulla on jokin aihe mielessäsi!