Verkkokurssi

Pysäytyskontaktit 

Haluaisitko kouluttaa koirallesi itsenäisen ja nopean 2on2off suorituksen puomille? Arkaileeko koirasi keinulla? Tervetuloa verkkokurssille, jolla opit kouluttaamaan koirallesi pysäytyskontaktit. Kurssi sisältää runsaasti erilaisia harjoituksia aivan alkeista kokonaisiin kontaktisuorituksiin. Kaikki kontaktiesteet käydään läpi selkeän ja johdonmukaisesti etenevän materiaalin avulla. Saat tunnukset oppimisalustalle, joka sisältää runsaasti kirjallisia ohjeita ja videoita. Sisältö koostuu neljästä harjoitusohjelmasta, jotka julkaistaan noin kahden viikon välein.

Voit osallistua kurssille oman koirasi kanssa ja lähettää harjoittelustanne videoita, joihin kouluttaja antaa jatkuvasti henkilökohtaista palautetta. Keskustelu käydään kurssin omassa Facebook-ryhmässä. Kurssille voi osallistua myös lukuoikeudella, jolloin et saa henkilökohtaista ohjausta, mutta saa käyttöösi kurssin materiaalin ja voit esittää yleisiä aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

Seuraavan verkkokurssin alkamisajankohta on vielä avoin. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan lukuoikeuden materiaaliin ennen seuraavan kurssin alkua, ota yhteyttä sähköpostitse leena.inkila@gmail.com.

Hinnat
Koirakkopaikka 129 euroa
Lukuoikeus tai saman ohjaajan toinen koira 79 euroa
Hintoihin sisältyy ALV 24%.

Mitä tarvitsen kurssille osallistuakseni?
– Lukuoikeuteen riittää internetyhteys, jolla pystyt katsomaan videoita. Mikäli haluat osallistua koirasi kanssa, tarvitset myös jonkin välineen videoiden kuvaamiseen (esim. puhelin) ja tarvittaessa videoiden lyhentämiseen editointiohjelman (esim. Movie Maker, iMovie). Videot voi ladata esimerkiksi Youtubeen tai Vimeoon ja niitä voi lähettää korkeintaan 20 minuuttia viikossa. Huomiothan, että videoita on helppo kuvata myös yksin! Voit jättää kameran tai puhelimen kuvaamaan harjoittelun ajaksi, joten et tarvitse avustajaa kuvaamista varten.

Kontaktiharjoittelussa pääsee pitkälle myös ilman varsinaisia kontaktiesteitä. Voit käyttää kotona harjoitteluun esimerkiksi tukevaa laatikkoa tai lyhyttä lankkua. Myöhemmin harjoittelussa edetään oikeille kontaktiesteille. Keinun opettamiseen agilitykeinu on tarpeen jo melko alussa.

Kuinka usein videoita kommentoidaan?
– Kouluttaja kommentoi videoita ja vastaa kysymyksiin vähintään viitenä päivänä viikossa. Saat palautetta nopeasti ja vaikka jokaisesta treenistä.

Haluan opettaa koiralleni vain puomin / A:n / keinun. Voinko osallistua kurssille?
– Voit vapaasti valita, mitä esteitä haluat kurssin aikana harjoitella. Monet harjoiteltavat asiat ovat päällekkäisiä, joten kurssista on paljon hyötyä, vaikka harjoittelisikin vain yhden esteen suorittamista.

Minkä ikäisen koiran kanssa voin osallistua?
– Monet perusharjoitukset soveltuvat nuorellekin koiralle, joten kurssille voi osallistua vähintään yhdeksän kuukauden ikäisen koiran kanssa. Halutessasi voit osallistua nuoremmankin koiran kanssa, sillä ensimmäisten harjoitusohjelmien tehtävät sopivat myös pennuille. Tällöin suurempi osa harjoituksista jää kuitenkin treenattavasti vasta verkkokurssin jälkeen. Kouluttaja auttaa valitsemaan teille sopivat harjoitukset. Kokonaisia kontaktiesteitä kannattaa harjoitella vasta vuoden ikäisen koiran kanssa.

En käytä Facebookia. Kuinka voin osallistua kurssille?
– Myös oppimisalustalla on keskustelualue, johon voit lähettää videot ja kysymyksiä. Osallistujan ei siis ole pakko olla Facebookin käyttäjä. Voit mainita asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja kurssista saa sähköpostitse (leena.inkila@gmail.com).